Fascination About Warmtepompen

De warmtepompen van ATAG zijn een logische stap naar duurzaam verwarmen. Energiezuinig verwarmen, koelen en warm h2o met én zonder fuel satisfied behoud van ease and comfort.

Met een ATAG warmtepomp loopt de gasmeter stukken minder difficult op of is er helemaal geen sprake meer van een gasrekening. Kies voor jouw meest duurzame oplossing.

Hybride warmtepompen gaan een belangrijke rol spelen in de energietransitie van de bestaande bouw. Iedereen omzetten naar ‘all-electric’ is op dit instant niet mogelijk en levert problemen op in de energievoorziening.

De warmtepomp is bij veel toepassingen belangrijk en een goed alternatief voor je huidige verwarmingstoestel. De warmtepomp gebruikt stroom. Hierdoor daalt je CO₂-uitstoot voor verwarming tussen de 40-sixty procent.

Geheel volgens jouw wensen verkrijgbaar in assorted samenstellingen verdeeld in All-Electric en hybride. Ontdek ons assortiment en kies jouw meest duurzame oplossing

Een hybride warmtepomp gebruikt de warmte uit de lucht en kan verwarmen, koelen en warm h2o leveren.

Advies bij aankoop Maak gebruik van de ATAG Comfortkiezer en we geven je advies about duurzame verwarmingsproducten die bij jouw situatie passen.

Ook andere vormen van energie zoals ‘electric power to fuel’ en waterstof behoren tot de mogelijkheden en worden niet uitgesloten.

Wij gebruiken cookies om de Web-site optimaal te laten functioneren en om in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers. Doorway gebruik te maken van onze Web page stemt u in fulfilled het plaatsen van cookies. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.

Subject matter* I'm keen on an OCHSNER heat pump I have a matter about my existing OCHSNER heat pump procedure Other request

Variërend van hybride systemen tot lucht-h2o warmtepompen met geïntegreerde boilers Warmtepompen voor warm water. Als stilste in zijn klasse de ideale duurzame oplossing voor elke leefomgeving.

Bij de ontwikkeling van de ATAG Energion M serie is er veel aandacht besteed aan het zoveel wegnemen van geluid. Dit heeft geresulteerd in het feit dat de Energion M de stilste in zijn klasse is.

Wat we morgen weten, weten we vandaag nog niet. De energietransitie staat geen dag stil. Welke aanvullende alternatieven het daglicht zien is toekomstmuziek.

De hybride warmtepomp werkt samen achieved een bestaande CV-ketel en verbruikt geen fossiele brandstoffen en verlaagt direct de CO₂-uitstoot. Wanneer het buiten te koud is om de warmte te leveren of er further heat water nodig is, springt de CV-ketel bij.  

Op dit second wordt gekozen voor een hybride warmtepomp, vooral in de renovatiemarkt of als ‘tussentoepassing’ in de bestaande bouw om zo geleidelijk afscheid te nemen van het fossiele aardgas.

Warmtepompen maken gebruik van de free of charge energie uit de omgeving: uit de lucht, uit de bodem en uit het grondwater.

Een all - electric warmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht en kan verwarmen, warm water leveren en (optioneel) koelen. Er is géén aardgasaansluiting meer nodig. Deze oplossingen zijn zeer geschikt voor nieuwbouw en grondige renovatie.

Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem, uit de lucht of uit grondwater en zet deze om in energie. Ze zijn er in allerlei soorten en maten voor verschillende budgetten en huizen. Een warmtepomp kan een CV-ketel alleen volledig vervangen als jouw huis op en major geïsoleerd is.

Hiervoor heeft het bestaande elektriciteitsnetwerk te weinig capaciteit. Daarnaast zijn ook vele woningen niet geschikt om volledig ‘all-electrical’ te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *